Private Banking

 

  Er Sydbank Private Banking noget for dig? Private Banking er et eksklusivt koncept for formuende kunder med en økonomi af en vis kompleksitet. Tag testen og se, om du kan blive private banking-kunde i Sydbank

Dit resultat

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at jeres din økonomi er meget kompleks, og at I du helt sikkert kan blive private banking-kunde i Sydbank.

Ønsker du at blive kontaktet af din lokale formuerådgiver, skal du blot udfylde og sende nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig for at høre, om I du helst vil mødes med os i banken, hjemme hos jer dig privat eller i jeres din virksomhed.

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at jeres din økonomi er relativ kompleks, og at I du muligvis kan blive private banking-kunde i Sydbank.

Der kan være særlige forhold, som vi endnu ikke kender, der kan få indflydelse på det endelige svar, så vi opfordrer dig derfor til at kontakte os for en personlig vurdering.

De oplyste informationer om jer dig og jeres din formue viser, at din økonomi ikke er så kompleks, at I du kan blive private banking-kunde i Sydbank.

Er I du p.t. kunde i en anden bank, men fortsat overvejer at blive privat- eller erhvervskunde i Sydbank, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for jer dig.

Kontakt os Få en personlig introduktion til Sydbank Private Banking

Kontakt os


  Hør mere om Sydbank Private Banking eller book et møde

Kontakt os Møde om Private Banking

  Vi tror på stærke
relationer

Se mere her Sydbank Private Banking rådgivere

System FejlGenvejstaster